コンテンツへスキップ

Something is brewing at SL Power Electronics…What are they up to?

投稿 2月 13, 2019

SL Power Electronics has been engaged in a Top-Secret Project that started a couple of months ago.

In order to promote this special project, SL Power created a dedicated landing page that is tracking the project’s progress, without fully revealing what it is.

The individuals that correctly guess the nature of the project, will be entered into a raffle to win an Apple watch.

シェア

アドバンスドエナジーについて

アドバンストエナジーインダストリーズ社(Nasdaq: AEIS)は、ミッションクリティカルなアプリケーションやプロセス向けの高度に設計された高精度電力変換、計測、制御ソリューションの設計および製造における世界的リーダーです。アドバンスドエナジーのパワーソリューションは、半導体装置、工業生産、医療、ライフサイエンス、データセンターコンピューティング、ネットワーキング、テレコミュニケーションなど、幅広い産業分野の複雑なアプリケーションにおける顧客の技術革新を可能にします。エンジニアリングのノウハウと、世界中のお客様への迅速なサービスとサポートにより、当社は技術の進歩に対応するための協力的パートナーシップを構築し、お客様の成長を促進し、電力の未来を革新します。アドバンストエナジーは40年にわたり、電力の完成に力を注いできました。本社は米国コロラド州デンバーにあります。

詳しくはwww.advancedenergy.com。

アドバンスドエナジー|精度。パワー。性能。信頼
メーリングリストに参加する